5 daagse surfles

Je leert in 5 lessen surfen, op je eigen tempo en stapsgewijs alles wat je moet weten om een golf down-the-line te surfen.

  • Tijdsduur: 10 uur (5x 2 uur) inclusief omkleden.

  • Leeftijd: vanaf 18 jaar

  • 1 surfleraar per 6 personen.

  • Altijd een lifeguard in het water

€ 160,- p.p

5 Daagse surfles

Je leert in 5 lessen surfen, op je eigen tempo en stapsgewijs alles wat je moet weten om een golf down-the-line te surfen.

  • Tijdsduur: 10 uur (5x 2 uur) inclusief omkleden.

  • Leeftijd: vanaf 18 jaar

  • 1 surfleraar per 6 personen. Vanaf 3 personen op eigen momenten in te plannen, anders aansluiten bij groepslessen

  • Altijd een lifeguard in het water

€ 160,- p.p

5 Daagse Surfles

Wil je goed leren surfen dan hoef je niet naar het buitenland! Boek een voordelige surfcursus in Nederland bij Dreams Surfschool! Je leert in 5 lessen surfen, op je eigen tempo en stapsgewijs alles wat je moet weten om een golf down-the-line te surfen. ‘Down-the-line’ betekent schuin de golf af, je surft de golf voor het gebroken gedeelte (schuim) uit.

Je kunt de strippenkaart van 5 surflessen gebruiken tijdens de reguliere groepslessen op vrijdag, zaterdag en zondag of tijdens een 5 daagse surfcursus in de schoolvakanties.

Deze 5 daagse surfcursus in Nederland wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 6 personen per les. Hier in de surfles agenda kun je terug vinden wanneer de surfcursus gevolgd kan worden.

Beter leren surfen met een meerdaagse surfcursus in Nederland

We beginnen de surfles altijd met een stukje theorie, je leert iedere les weer iets nieuws, zodat je na een aantal lessen veilig, volledig zelfstandig kunt gaan surfen. We starten de eerste surfles met een kwartiertje theorieles over stromingen, getijden en veiligheid. Daarna trek je een wetsuit aan en vervolgens gaan we anderhalf uur de zee op, om de theorie in praktijk te brengen. Je leert tijdens de eerste surfles de basis van het golfsurfen. Je leert peddelen voor een golf en pronen (soort bodyboarden) op een schuimgolf en als dat goed gaat, opstaan en rechtdoor surfen op het schuim. Het eerste ritje op een golf is magisch mooi, de meeste surfers zijn zo verslaafd aan het gevoel, dat ze nooit meer zullen stoppen met surfen!

Tijdens vervolg surflessen wordt er aandacht besteed aan de overige stappen om down-the-line te leren surfen. Je leert stap voor stap alles wat je nodig hebt om schuin de golf af te surfen. Je start met het maken van een bochtje en een turtle roll en leert iedere les meer over stromingen en surfweer voorspellingen. Je leert tijdens de vervolg surflessen stap voor stap je techniek verbeteren op persoonlijk niveau. Na een aantal lessen weet je genoeg om zelf verder te leren. Bij Dreams leer je surfen onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op softtop surfboard.

Na de les kun je ook een wetsuit en surfboard huren. Wil je graag je eigen surfboard en wetsuit? Bij onze surfshop Dreams Shop helpen we graag bij het maken van je keuze uit de verschillende surfboards en wetsuits.

Kosten Strippenkaart 5x surfles groep:
€ 160,00 per persoon (i.p.v. € 187,50 voor losse lessen)
Tijdsduur: 10 uur (5x 2 uur) inclusief omkleden
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Voor privéles en workshop surfen voor groepen groter dan 10 personen kun je ook terecht bij ons.

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.

Mochten de weersomstandigheden zó slecht zijn dat de veiligheid niet gewaarborgd kan worden, bieden wij altijd een passend alternatief zoals bijvoorbeeld bodyboarden of surfskaten.


Dreams Surfschool
op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Makani Beach.

Betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem VikingBookings of per pin of contant bij Dreams Surfschool.