Surfles voor groepen

Surfen is verslavend leuk, ervaar het zelf!

Dreams geeft al een aantal jaren surfles voor groepen op het strand van Ter Heijde. Bij Dreams Surfschool kun je terecht voor surfles met je gezin, familie, collega’s, vriendengroep, vrijgezellenuitje en verenigingen.

Reserveren

Familie Surfen

groep familie surfen

Gezellig wat actiefs op het strand samen met je familie of gezin doen bij Dreams Surfschool. Heerlijk even een paar uur lol maken in zee is een geweldig leuke ervaring waar jullie nog lang van zullen nagenieten.

Vrijgezellen

groep vrijgezellen surfen

Ben jij een leuke vrijgezellen dag aan het organiseren? Dan is een workshop golfsurfen misschien iets voor jullie! Je kunt een eigen activiteitenpakket samenstellen, bekijk hier de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje

bedrijfsuitje surfen

Wil je eens iets anders doen met je collega’s? Dan zit je goed bij Dreams Surfschool! Volg samen eens een surfles op het strand van Ter Heijde, dat is nog eens een uitdaging!

Workshop

groep workshop surfen

Je leert bij een workshop surfen de basis van het golfsurfen. Een surf workshop is te boeken voor groepen vanaf 10 personen. Dit wordt het uitje waar jullie nog jaren over napraten!

Aanvullende informatie

Surfles voor groepen

Bij Dreams Surfschool kun je met verschillende groepen terecht voor een surfles (workshop). Bijvoorbeeld met je eigen gezin, of misschien wel de hele familie bij elkaar! Of ga met vrienden of collega’s eens een nieuwe uitdaging aan! Kortom, genoeg mogelijkheden om het golfsurfen in de Noordzee eens uit te proberen. Een surfles is een ervaring die je niet snel zal vergeten!

Het surfles seizoen van Dreams Surfschool loopt van april t/m oktober. Buiten deze maanden is de zeewater temperatuur wat minder aangenaam voor een surfles. Wij werken met ISA lifeguard gediplomeerde instructeurs en maken gebruik van softtop surfboards met flexibele vinnen om te zorgen voor een leuk, veilig en snel leerproces.

Ben je na deze surfles helemaal verslaafd aan het surfers-gevoel van golven surfen, doe dan zeker een keer mee met onze groepsles. Vervolgens kun je ook een surfboard (en wetsuit natuurlijk) bij ons huren. Wil je zelf een surfboard kopen? Dat kan ook bij ons, in de surfshop! Wil je graag een surfles kado doen? Dat kan ook met de Dreams Kadobon, online te bestellen in onze webshop of in onze ‘echte winkel’.

Heb je vragen? Mail of bel ons! 

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse.
Betaling van de les kan voorafgaand, per pin, of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van Karel Doormanweg 23 en het Willem III Plein, naast de kerk.