• Tijdsduur: 2 uur (inclusief omkleden)

  • Leeftijd: alle leeftijden

  • 1 surfleraar per 5 personen.
    Bij meer dan 10 personen werken wij met extra instructeurs.

  • Altijd een lifeguard in het water

€20,- p.p.p.l

vanaf 10 personen

 
 
Reserveren

Bedrijfsuitje aan zee

Wil je eens iets anders doen met je collega’s? Dan zit je goed bij Dreams Surfschool. Volg samen eens een surfles op het strand van Ter Heijde, dat is nog eens een uitdaging! Dreams biedt een breed scala aan anders-dan-anders workshops op het strand en locatie. Je kunt kiezen uit diverse actieve workshops voor een bedrijfsuitje aan zee.

Je kunt kiezen uit een van de echte Dreams sportenstrandactiviteitencreatieve workshops en ontspannen workshops. Je kunt rustig beginnen met een heerlijke cappuccino of kopje thee, bijkomen tijdens de lunch en afsluiten met een strand barbecue en/of een verfrissend drankje bij de locale strandtent. Vrijwel alle workshops zijn te combineren en aan te vullen met hapjes en drankjes naar wens.

Aanvullende informatie

Een onvergetelijk bedrijfsuitje aan zee!

Dreams biedt een breed scala aan anders-dan-anders workshops op het strand en locatie. Je kunt kiezen uit verschillende ontspannende workshops, verschillende (strand) spellencreatieve workshops en sportieve workshops, stuk voor stuk gegeven door gedreven en gepassioneerde professionals.  Je kunt een eigen pakket samenstellen van verschillende activiteiten, zodat er voor iedereen een passende workshop aanwezig is.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een losse activiteit, of een hele daginvulling, bij ons is alles mogelijk! Wij zorgen dat jullie een te gekke, onvergetelijke dag zullen beleven waar jullie nog lang over zullen napraten! Je kunt bij ons terecht met groepen van 5 t/m 150 personen. Bij onze buren Dreams Beachhouse kun je altijd terecht voor een heerlijk hapje en drankje op het strand.

Kosten: € 25,00 per persoon (geldig vanaf 10 personen)
Tijdsduur: 2 uur
Wij hanteren 1 surfleraar per 6 personen.
Leeftijd: alle leeftijden

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse.
Betaling van de les kan voorafgaand, per pin, of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van Karel Doormanweg 23 en het Willem III Plein, naast de kerk.