• Kies je eigen datum en tijd!
    Of sluit aan op woensdagmiddag in de zomervakantie.

  • Tijdsduur: 2 uur (inclusief omkleden)

  • Leeftijd: vanaf 6 jaar met zwemdiploma A + B (of gelijkwaardige zwemervaring)
    voorwaarde familiesurfen: minimaal 2 kinderen onder de 18 jaar

  • 1 surfleraar per 5-6 personen.

  • Altijd een lifeguard in het water

€ 25,- p.p.

Reserveren

Familie surfen

Gezellig wat actiefs op het strand samen met je familie of gezin doen bij Dreams Surfschool. Dat kan met een familie surfles. Je leert golfsurfen met je eigen gezin of de hele familie. Familie surfen is toegankelijk voor ouders met kinderen vanaf 6 jaar, met A+B diploma.

Heerlijk even een paar uur lol maken in zee is een geweldig leuke ervaring waar jullie nog lang van zullen nagenieten.

In de zomervakantie is er wekelijks een groepsles familie surfen met een open inschrijving, waar je dus ook met 2 personen aan mee kan doen. De les gaat door vanaf 4 personen. Data en tijden staan hier in onze agenda. Reserveren kan via de email.

Familie surfen – samen buiten sporten

Iets leuks doen met je gezin, plan eens een dagje aan zee. 

Ze zeggen niet voor niets, families who surf together, stay together. Familie surfen is echt zo’n bezigheid waarbij leeftijd niet uitmaakt. Sterker nog, de kans is groot dat de kinderen het er beter vanaf brengen dan de ouders. Samen met je gezin een surfles doen is vooral erg leuk, je bent buiten bezig, leert wat nieuws en ontdekt misschien wel een nieuwe gedeelde hobby. Wie weet plannen jullie wel een surfvakantie met het gezin in de toekomst…

Bij Dreams Surfschool krijg je familie surfles in kleine groepjes van maximaal 6 personen per instructeur. Zo is er voldoende aandacht per persoon en leer je sneller surfen. De familie surfles duurt twee uur in totaal. We starten de surfles met een theorie uitleg over stromingen en getijden en veiligheid. Dit zal ongeveer een kwartier in beslag nemen. Daarna trekken jullie een wetsuit aan en vervolgens gaan we anderhalf uur de zee op, om de theorie in praktijk te brengen. Je leert tijdens de eerste surfles de basis van het golfsurfen.  Je leert peddelen voor een golf, opstaan en rechtdoor surfen op het schuim.

Na deze surfles kunnen volwassenen verder met onze vervolg surflessen of nog een privéles om zo de techniek beter onder de knie te krijgen. Na een aantal lessen weet je dan genoeg om zelfstandig verder te leren. Voor kinderen zijn er de surfkids lessen, een wekelijkse surfles waarbij kinderen spelenderwijs beter leren surfen. Natuurlijk kun je ook nog een keer met familie surfen meedoen! Bij Dreams leer je surfen onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op softtop surfboards.

Kosten: € 25,00 per persoon (geldig vanaf 5 personen)
Basis prijs: € 125,00 bij 4/5 personen
Voor 2 of 3 personen rekenen wij een priveles (zie link)
Tijdsduur: 2 uur
Wij hanteren 1 surfleraar per 5-6 personen.
Leeftijd: vanaf 6 jaar met zwemdiploma A + B (of gelijkwaardige zwemervaring)
voorwaarde familiesurfen: minimaal 2 kinderen onder de 18 jaar

TIP!
Op Moederdag en Vaderdag organiseert Dreams een speciale surfles voor kinderen die mama of papa graag eens willen verassen met een surfles.
In de zomervakantie is er iedere woensdagmiddag Familie surfen, kijk hier in onze surfles agenda voor de data.
Minder dan 5 personen? Kijk dan bij privéles.

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent. Geen zwemdiploma’s maar wel voldoende zwemervaring? Geef het aan dan kijken wij naar de opties.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden of kijken we in overleg naar een alternatieve datum.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormantrap, op het strand rechts naast Dreams Beachhouse.

Betaling kan voorafgaand aan de surfles per pin of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van Karel Doormanweg 23 en het Willem III Plein, naast de kerk. Online betalen via de webshop is ook mogelijk. Je ontvangt meer info in de bevestiging van je reservering.