• Handig! Alles onder één dak.

  • Naast surfen ook o.a. raften, powerkiten, suppen, beachgames

  • Lekker eten en drinken bij Dreams Beachhouse

  • Surfles vrijgezellenfeest:

  • Tijdsduur: 2 uur (inclusief omkleden)

  • 1 surfleraar per 6 personen.

  • Altijd een lifeguard in het water

€ 25,- p.p.

Reserveren

Vrijgezellendag aan zee

Met je vrienden en/of vriendinnen een surfles doen op een vrijgezellendag aan zee! Bij Dreams Surfschool in het relaxte Ter Heijde aan zee ben je met de organisatie van een vrijgezellendag in één keer klaar. Voor een hapje, drankje en dansje kun je namelijk terecht bij de buren, Dreams Beachhouse!

Naast surfen kun je bij ons ook nog andere actieve, creatieve of ontspannen workshops doen.  Zo organiseer je eenvoudig een geslaagde vrijgezellendag op het strand! Je kunt kiezen uit een van de echte Dreams sportenstrandactiviteitencreatieve workshops en ontspannen workshops.

Je kunt rustig beginnen met een heerlijke cappuccino of kopje thee, bijkomen tijdens de lunch en afsluiten met een strand barbecue en/of toasten met een verfrissend drankje bij Dreams Beachhouse. Hier kun je ook terecht voor bijvoorbeeld een cocktailworkshop, bierproeverij of high-tea.

Vrijgezellendag, vrijgezellenuitje, vrijgezellenfeest, hoe je het ook noemt… Vier het aan zee!

Een uitdagende vrijgezellendag aan zee!

Voor iedereen die echt een keer wat anders wil doen met een vrijgezellendag: kom naar Dreams met je vrienden of vriendinnen. Wij hebben genoeg actieve, creatieve en ontspannen workshops waar je nog lang over zal napraten! In combinatie met wat te eten en drinken bij onze buren Dreams Beachhouse is alles binnen handbereik. Je kunt een eigen pakket samenstellen van activiteiten, zodat er voor iedereen een leuke workshop te volgen is. We hebben diverse activiteiten op het strand, in zee en op het droge.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een losse activiteit, of een hele daginvulling, bij ons is alles mogelijk! Wij zorgen dat jullie een te gekke, onvergetelijke dag zullen beleven die jullie niet snel zullen vergeten! Je kunt bij ons terecht met groepen vanaf 5 personen. Je kunt er een hele dag van maken en t/m zonsondergang blijven genieten van het relaxte strandleven.

Kosten: € 25,00 per persoon (geldig vanaf 10 personen)
Tijdsduur: 2 uur
Wij hanteren 1 surfleraar per 6 personen.

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent. Geen zwemdiploma’s maar kun je wel zwemmen, overleg dan met ons. Misschien overbodig, maar zeker belangrijk: voorafgaand en tijdens alle zee en sport activiteiten geen alcohol drinken i.v.m. je eigen veiligheid en die van anderen.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse.

Na je aanvraag ontvang je van ons een reserveringsbevestiging met een link voor de betaling. Betaling op de dag zelf kan ook voorafgaand aan de les per pin, of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van Karel Doormanweg 23 en het Willem III Plein, naast de kerk.