• Tijdsduur: 2 uur (inclusief omkleden)

  • Leeftijd: vanaf 6 jaar (met zwemdiploma A + B)

  • 1 surfleraar per 5 personen.
    Bij meer dan 10 personen werken wij met extra instructeurs.

  • Altijd een lifeguard in het water

€ 25,00 p.p.

Reserveren

Workshop surfen

Een workshop surfen is perfect voor groepen zoals bijvoorbeeld als een teamuitje, voor een sportvereniging, een vriendengroep, vrijwilligers van de brandweer, de bingoclub of welke groep je ook maar kunt bedenken.

Je leert bij een workshop surfen de basis van het golfsurfen. Je leert peddelen voor een golf, opstaan en rechtdoor surfen.

Dit wordt het uitje waar jullie nog jaren over napraten!

Aanvullende informatie

Workshop surfen – Een ervaring om nooit meer te vergeten! 

Een workshop surfen is een garantie voor een mooie ervaring, iedereen is na afloop moe en voldaan en loopt met een brede glimlach rond. Een workshop surfen is voor velen de eerste kennismaking met het golfsurfen. We starten de surfles met het uitleggen van de theorie van het golfsurfen en nodige informatie over de veiligheid. Dit zal ongeveer een kwartiertje in beslag nemen. Daarna heb je tijd om je om te kleden en vervolgens gaan we anderhalf uur de zee op, om echt te gaan surfen!
Bij Dreams Surfschool leer je surfen onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op softtop surfboards.

Heb je na deze eerste surfles de smaak te pakken? Dan kun je bij Dreams Surfschool verder met onze vervolg surflessen om zo het surfen beter onder de knie te krijgen. Na een aantal lessen weet je genoeg om zelf verder te leren, je kunt dan ook surfboards en wetsuits huren bij Dreams Surfschool.

Kosten: € 25,00 per persoon (prijs geldt vanaf 10 personen)
Tijdsduur: 2 uur
Wij hanteren 1 surfleraar per 6 personen.
Leeftijd: vanaf 6 jaar (met zwemdiploma A + B)
Geen A + B diploma maar wel voldoende zwemervaring? Vraag dan de zwemverklaring aan bij de aanvraag van de workshop.

Voor surfles voor groepen kleiner dan 10 personen en privéles kun je ook terecht bij Dreams Surfschool. Ook bieden wij surflessen die je kan volgen samen met familie of collega’s!

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse.
Betaling van de les kan voorafgaand, per pin, of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van Karel Doormanweg 23 en het Willem III Plein, naast de kerk.