Groepsles Volwassenen

Bij de Groepsles Surfen krijg je surfles in kleine groepjes van maximaal 6 personen. Zo is er voldoende aandacht per persoon en leer je sneller surfen.

We starten de surfles met een theorie uitleg over stromingen en getijden en veiligheid. Dit zal ongeveer een kwartier in beslag nemen. Daarna trek je een wetsuit aan en vervolgens gaan we anderhalf uur de zee op, om de theorie in praktijk te brengen.

  • Tijdsduur: 2 uur (inclusief omkleden)

  • 1 surfleraar per 6 deelnemers.
    Bij meer dan 10 deelnemers werken wij met extra instructeurs.

  • Altijd een lifeguard in het water

Kosten: € 35,00 p.p.

strippenkaart 3x les € 95,00 p.p.
strippenkaart 5x les € 155,00 p.p.

Reserveren

Groepsles Surfen

Bij de Groepsles Surfen krijg je surfles in kleine groepjes van maximaal 6 personen. Zo is er voldoende aandacht per persoon en leer je sneller surfen.

Het eerste ritje op een golf tijdens de groepsles surfen is magisch mooi, de meeste surfers zijn zo verslaafd aan het gevoel dat ze nooit meer zullen stoppen met surfen!

We starten de surfles met een theorie uitleg over stromingen en getijden en veiligheid. Dit zal ongeveer een kwartier in beslag nemen. Daarna trek je een wetsuit aan en vervolgens gaan we anderhalf uur de zee op, om de theorie in praktijk te brengen. Je leert tijdens de eerste surfles de basis van het golfsurfen.  Je leert peddelen voor een golf, opstaan en rechtdoor surfen op het schuim. De surfles duurt twee uur in totaal.

Groepsles surfen – Aanvullende informatie

Nog meer leren na de groepsles surfen?

Je kunt er naast een losse les ook voor kiezen om direct een surfcursus te boeken, zoals het voordelige 3- of 5-daags surfpakket (strippenkaart) om zo de techniek beter onder de knie te krijgen.

Tijdens de vervolg groepsles surfen beginnen we met het een korte theorie herhaling plus wat aanvulling. Vervolgens gaan we weer anderhalf uur de zee op, om de theorie in praktijk te brengen. Je leert tijdens de vervolg surfles stap voor stap je techniek verbeteren op persoonlijk niveau. Denk hierbij aan het maken van een ‘bottom turn’ (eerste bocht op een golf) en natuurlijk een turtle roll en uiteindelijk ook ‘down the line’ surfen (schuin de golf af surfen). Na een aantal lessen weet je genoeg om zelf verder te leren. Hierna kun je ook een wetsuit en surfboard huren of zelfs bij ons aanschaffen.

Kosten: € 35,00 p.p.
strippenkaart 3x les € 95,00 p.p.
strippenkaart 5x les € 155,00 p.p.
Tijdsduur: 2 uur per les (inclusief omkleden)
Wij hanteren 1 surfleraar per 6 personen.
Leeftijd: vanaf 15 jaar (voor kinderen, zie surfkids)
Voor privé surfles en surfclinics voor groepen groter dan 10 personen kun je ook terecht bij ons.

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse.
Betaling van de les kan voorafgaand, per pin, of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van Karel Doormanweg 23 en het Willem III Plein, naast de kerk.