Groepsles Surfen

Bij de Groepsles Surfen krijg je surfles in kleine groepjes van maximaal 6 personen. Zo is er voldoende aandacht per persoon en leer je sneller surfen.

  • Tijdsduur: 2 uur (inc. theorie & omkleden).

  • 1 surfleraar per 6 deelnemers.

  • Altijd een lifeguard in het water.

Kosten: € 37,50 p.p.

strippenkaart 3x les € 100,00 p.p.
strippenkaart 5x les € 160,00 p.p.

Doe gezellig mee met de groepsles surfen voor volwassenen. Deze les is voor beginners en surfers die het leuk vinden om met anderen het water in te gaan.

  • Tijdsduur: 2 uur (inclusief theorie en omkleden).

  • 1 surfleraar per 6 deelnemers.

  • Altijd een lifeguard in het water.

Kosten: € 37,50 p.p.

strippenkaart 3x les € 100,00 p.p.
strippenkaart 5x les € 160,00 p.p.

Groepsles Surfen

Het eerste ritje op een golf tijdens de les is magisch mooi, de meeste surfers zijn zo verslaafd aan het gevoel dat ze nooit meer zullen stoppen met surfen!

We starten de surfles met een stukje theorie over stromingen en getijden en veiligheid. Deze theorie zal steeds aangepast zijn aan de condities van die dag en zal ongeveer een kwartier in beslag nemen. Daarna trek je een wetsuit aan en vervolgens gaan we anderhalf uur de zee op, om de theorie in praktijk te brengen. Je leert tijdens de eerste surfles de basis van het golfsurfen. Je leert peddelen voor een golf, opstaan en rechtdoor surfen op het schuim. De surfles duurt twee uur in totaal.

De leukste groepsles surfen voor volwassenen!

De groepsles surfen beginnen we met een korte theorieles over golven, surfboard en/of wetsuits om wat kennis over te brengen. Vervolgens gaan we anderhalf uur de zee op, om de theorie in praktijk te brengen. Je leert tijdens de surfles stap-voor-stap je techniek verbeteren op persoonlijk niveau. Denk hierbij aan het maken van een ‘bottom turn’ (eerste bocht op een golf) en natuurlijk een turtle roll en uiteindelijk ook ‘down-the-line’ surfen (schuin de golf af surfen).

Na een aantal lessen weet je genoeg om zelf verder te leren. Dan kun je een wetsuit en surfboard huren of zelfs bij ons aanschaffen. Ook bieden wij lessen aan voor gevorderde surfers met eigen materiaal; onze SURFfit les.

Lekker doorpakken?

Je kunt er naast een losse les ook voor kiezen om direct een surfcursus te boeken, zoals het voordelige 3- of 5-daags surfpakket (strippenkaart) om zo de techniek beter onder de knie te krijgen.

Kosten: € 37,50 p.p.
Strippenkaart 3x les € 100,00 p.p.
Strippenkaart 5x les € 160,00 p.p.


Tijdsduur:
2 uur per les (inclusief theorie en omkleden)
Wij hanteren 1 surfleraar per 6 personen.


Leeftijd:
vanaf 18 jaar (Onder de 18? Zie SurfKids of SurfTeens)
Voor privé surfles en surf workshops voor groepen groter dan 10 personen kun je ook terecht bij ons.

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.

Mochten de weersomstandigheden zó slecht zijn dat de veiligheid niet gewaarborgd kan worden, bieden wij altijd een passend alternatief zoals bijvoorbeeld bodyboarden of surfskaten.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Makani Beach.

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.