Ouder en kind surfles

Samen met je kind leren surfen. Dat is toch wat je wil!

  • Tijdsduur: 1.5 uur

  • Leeftijd kids: 6 t/m 14 jaar (met zwemdiploma A en B of vergelijkbare zwemervaring)

  • 1 surfleraar per 6 deelnemers.

  • Altijd een lifeguard in het water

vanaf €25,00 p.p.p.l

Surfles voor ouders en kinderen!

Samen met je kind leren surfen. Dat is toch wat je wil!

  • Tijdsduur: 1.5 uur

  • Leeftijd kids: 6 t/m 14 jaar (met zwemdiploma A en B of vergelijkbare zwemervaring)

  • 1 surfleraar per 6 deelnemers.

  • Altijd een lifeguard in het water

vanaf €25,00 p.p.p.l

Ouder en Kind Surfles

Samen met je kind leren surfen, dat is toch super stoer! Bij deze wekelijkse groep les, kun je samen met je kleine ‘surfdude’ of ‘surfergirl’ de golven trosteren, onder begeleiding van een ervaren instructeur. Er doen ook andere ouders met hun kids mee, dus dat is een gezellige boel in het water!

Je kunt ervoor kiezen om vaker mee te doen, zodat je het surfen echt onder de knie krijgt. Het is ook mogelijk om een losse les mee te doen, zodat je kunt kijken of surfen iets voor jullie is.
Pas op; surfen kan verslavend zijn ;).

Dus waar wacht je nog op? Laten we lekker het water in gaan!

Surfles voor ouders en kinderen

Samen met je kind een surfles doen is vooral erg leuk, je bent buiten bezig, leert wat nieuws en ontdekt misschien wel een nieuwe gedeelde hobby. Wie weet plannen jullie wel een surfvakantie met het gezin in de toekomst…

Bij Dreams Surfschool krijg je les in kleine groepjes van maximaal 6 personen per instructeur. Zo is er voldoende aandacht per persoon en leer je sneller surfen. De ouder en kind surfles duurt 1,5 uur in totaal. We starten de surfles met een theorie uitleg over stromingen en getijden en veiligheid. Dit zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen. Daarna trekken jullie een wetsuit aan en vervolgens gaan we de zee op, om de theorie in praktijk te brengen. Je leert de basis van het golfsurfen, het peddelen voor een golf, opstaan en rechtdoor surfen op het schuim.

De ouder en kind surflessen gaan (bijna) altijd door, we hebben voor alle weer scenario’s een oplossing.
Mochten de golven zo groot zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen. Waanzinnig leuk om in het schuim te doen!

Kosten: € 25,00 per losse les
Tijdsduur: 1.5 uur
Wij hanteren 1 surfleraar per 6 deelnemers.
Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar (met zwemdiploma A en B of vergelijkbare zwemervaring)

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.

Mochten de weersomstandigheden zó slecht zijn dat de veiligheid niet gewaarborgd kan worden, bieden wij altijd een passend alternatief zoals bijvoorbeeld bodyboarden of surfskaten.


Dreams Surfschool
op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Makani Beach.

Betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem VikingBookings of per pin of contant bij Dreams Surfschool.