Surfcoaching

Speciaal voor alle surfers die toe zijn aan extra tips heeft Dreams Surfschool Surf Coaching. Een privé surfles voor surfers met eigen materiaal (surfboard en wetsuit). Deze surfcoaching les is toegankelijk voor surfers die zelfstandig naar de line up kunnen peddelen en hun eigen golfjes kunnen pakken. Je zal merken dat je surfskills met sprongen vooruit gaan. Dat is heel fijn als je blijft hangen op hetzelfde niveau en meer lol wil hebben tijdens het surfen.

  • Tijdsduur: 1 uur

  • Voor iedereen die zelfstandig kan surfen en eigen materiaal heeft

  • Altijd een lifeguard in het water

  • Op aanvraag (ook buiten openingstijden)

vanaf € 40,- p.p.p.l

Reserveren

Surf Coaching

Speciaal voor alle surfers die toe zijn aan extra tips heeft Dreams Surfschool Surf Coaching. Een privé surfles voor surfers met eigen materiaal (surfboard en wetsuit). Deze surfcoaching les is toegankelijk voor surfers die zelfstandig naar de line up kunnen peddelen en hun eigen golfjes kunnen pakken.

Je zal merken dat je surfskills met sprongen vooruit gaan. Dat is heel fijn als je blijft hangen op hetzelfde niveau en meer lol wil hebben tijdens het surfen.

Surf Coaching – een surfles om beter te leren surfen

Het maakt niet uit of je al jaren surft of pas sinds kort, het gaat erom dat jij tips krijgt op jouw eigen niveau. Dit kan zijn het leren van technieken als een bottom turn, het maken van snelheid, een cut back of een hang ten leren. Soms kun je beter leren peddelen, werken aan je turtle roll, duckdive of beter leren inschatten wanneer je naar de line up kan peddelen. Dit kan je een hoop verspilde energie voorkomen. Dus kun je langer surfen. Dus meer golven pakken. En dat is meer fun in het water!

Is je surf-uitrusting nog niet compleet? Bij Dreamsshop helpen we je graag op weg met de juiste spullen.

Kosten 1 uur Surfcoaching:
1 persoon: € 40,00
2 personen: € 70,00
Kosten 2 uur Surfcoaching:
1 persoon: € 70,00
2 personen: € 120,00
3-4 personen: € 145,00
meer personen: € 35,00 p.p.
Leeftijd: iedereen die zelfstandig kan surfen

Kinderen kunnen ook gevorderden surfles volgen bij de Dreams Surfschool, kids met eigen materiaal kunnen meedoen aan een Grommets les.

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse.
Betaling van de les kan voorafgaand, per pin, of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van Karel Doormanweg 23 en het Willem III Plein, naast de kerk.