SURFfit

Speciaal voor alle surfers die fit(ter) willen worden en blijven heeft Dreams Surfschool SURFfit.

  • Tijdsduur: 75 minuten

  • Leeftijd: vanaf 18 jaar

  • 1 surfleraar per 10 personen

  • Altijd een lifeguard in het water

Kosten: €10,- p.p.p.l

strippenkaart 10x les € 90,00 p.p.

SurfFit bij Dreams Surfschool!

Speciaal voor alle surfers die fit(ter) willen worden en blijven heeft Dreams Surfschool SURFfit.

  • Tijdsduur: 75 minuten

  • Leeftijd: vanaf 18 jaar

  • 1 surfleraar per 10 personen

  • Altijd een lifeguard in het water

Kosten: €10,- p.p.p.l

strippenkaart 10x les € 90,00 p.p.

SURFfit

Een wekelijkse surfles voor surfers met eigen materiaal (surfboard en wetsuit) die jaarrond fit willen blijven. De SURFfit les is toegankelijk voor surfers die zelfstandig naar de line-up kunnen peddelen en hun eigen golfjes kunnen pakken. Het maakt niet uit of je al jaren surft of pas sinds kort, het gaat erom dat iedereen fit wordt en blijft, zodat je geen surfsessie meer voortijdig hoeft af te breken of hoeft te missen omdat je niet fit genoeg bent. Geen eigen spullen? Dan kun je tegen gereduceerd tarief tijdens de SURFfit surfcoaching een board/wetsuit huren.

Lekker in je vel met SURFfit!

Tijdens SURFfit staat alles in het teken van surf, dus als er golven zijn, gaan we zo lang mogelijk het water in. Daar krijg je tips op je eigen niveau. Dit kan zijn het leren van een bottom turn, het maken van snelheid, een cut back of een hang ten leren. In onze surfles agenda kun je terugvinden wanneer de lessen ingepland staan.
De les gaat altijd door, we hebben voor ieder weer scenario een uitdagende training! Denk aan video analyse van je eigen surfskills, longboarden (straatsurfen), suppen of bodyboarden. Uiteraard wordt er altijd gecommuniceerd wat het programma is voor de aankomende les.

Na de SURFfit een extra uurtje in het water doorbrengen kan natuurlijk altijd, zelfs als je zelf nog geen surfboard of wetsuit hebt. Bij Dreams surfschool kan je ook een wetsuit en surfboard huren (totdat we gaan sluiten natuurlijk….).

Kosten: € 10,00 per persoon per les.
Strippenkaart van 10x voor € 90,00 p.p.
Wekelijkse surfles; inschrijven per les is mogelijk.
Nog geen eigen board of wetsuit? Huren kan gewoon tijdens de les.

Tijdsduur:
75 minuten
Wij hanteren 1 surf instructeur per 10 personen.

Leeftijd:
vanaf 18 jaar

Voor kids onder de 18 jaar zijn er bij Dreams verschillende surflessen op elk gewenst niveau. Wel ouder dan 18 jaar en wil je een keer wat uitgebreider ingaan op de surftechnieken dan kan je eens meedoen aan een groepsles of privéles.

Professionele begeleiding, surftips op maat en heel veel gezelligheid in het water.

Eigen surfboard en wetsuit + eventueel booties, gloves en een cap. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.

Mochten de weersomstandigheden zó slecht zijn dat de veiligheid niet gewaarborgd kan worden, bieden wij altijd een passend alternatief zoals bijvoorbeeld bodyboarden of surfskaten.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Makani Beach.

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.