Uitslag Dreams Double Trouble Surfwedstrijd 2016

Na twee jaar is de Dreams Double Trouble Award terug op Westlandse bodem.

Op zondag 20 maart 2016 werd de Dreams Double Trouble surfwedstrijd gehouden in Ter Heijde. Surfers vanuit heel Nederland verzamelden zich bij de Dreams Surfschool op het strand om in teamverband de strijd met elkaar aan te gaan. De dag begon met bewolking, maar dat mocht de pret niet drukken.

Een prima noorderdeining zorgde voor omstandigheden waar iedereen, van grommets en freesurfers tot wedstrijdsurfers, mee uit de voeten kon. Het surfniveau was dit jaar over het algemeen verrassend hoog, en er werden gedurende de dag dan ook top acties getoond in het water.

De 15 heats en 4 finalisten resulteerde in de volgende uitslag:

1 Team Protest (Roy van Eijk en Kaspar Hamminga) uit Het Westland
2 Team Knabbel en Babbel (Pascal van der Mast en Mirna Boelsma) uit Domburg / Scheveningen
3 Team De Kat Krabt de Krullen van de Trap (Pepijn Tigges en Tom Boelsma) uit Scheveningen
4 Team Moende Kazombungo Erik Ringelberg en Erik Stoopman uit Hoek van Holland

Team Protest, bestaande uit huidig Nederlands Kampioen: Kaspar Hamminga en Vice Nederlands Kampioen: Roy van Eijk, was zeer op dreef tijdens de wedstrijddag. Deze twee surfers van Westlandse bodem wonnen tijdens een eerdere editie van de Dreams Double Trouble in 2013 de 1e plaats. Zij hebben sindsdien twee jaar lang telkens één ander team voor zich moeten dulden. Nu, na twee jaar, heeft Team Protest de award weer terug in eigen handen. De wedstrijd werd afgesloten met de befaamde altijd-prijs-loterij van Dreams. Team Moende Kazombungo won hierbij zelfs een Go Pro camera!

Uiteraard zijn wij apetrots op teamrider Roy van Eijk en onze grommets surfcoach Kaspar Hamminga!

Dreams Double Trouble werd mede mogelijk gemaakt door: Vans, Reef, FCS, Go Pro, Creatures of Leisure, Sex Wax, Torq Surfboards, HSA, Surfbenelux, Jamm Beach en Dreamsshop.