Vacatures en stages bij Dreams Surfschool

Dreams Beachhouse is vanaf 2020 een nieuw strandpaviljoen op het strand van Ter Heijde (gemeente Westland). Wij zijn geopend van april t/m oktober. Dreams Beachhouse is een onderdeel van Dreams Shop, Surfcafé, Surfschool, Skateschool en Events. In 2020 bestaat Dreams 20 jaar!

Manager

Fulltime functie van april tm oktober.
We zoeken een ervaren horeca medewerker om personeel aan te sturen en in te plannen.

Kok

Fulltime functie april tm oktober.
Ben je een zelfstandig werkende kok die praktisch werkt?
Ben jij creatief?
Kun jij onder druk werken?
Keukenpersoneel motiverend aansturen?

Dan zoeken we jou!

Assistent manager

Part-time functie april tm oktober. Heb je horeca ervaring en ben je klaar voor de volgende stap? Vind je het leuk om je kennis en ervaring over te dragen aan je collega’s? Dan zoeken we jou!

Barvrouw/man

Part-time en fulltime functies in april t/m oktober. We zoeken een ervaren barvrouw/man met skills om cocktails te maken, ervaring met een espresssomachine (basic barista skills) en kennis van dranken.

Medewerker/ster keuken

Part-time functie van april tm oktober. Heb je ervaring in de horeca en/of volg je een horeca opleiding? Sta je graag in de keuken? Dan is dit de beste zomerbaan!

Medewerker/ster bediening

Part-time functie april tm oktober.
Ben je een aanpakker die graag op het strand werkt?
Kun jij onder druk werken?

Dan zoeken we jou!

Afwasser

Part-time functie april tm oktober. Wil je graag in de keuken werken en ben je graag op het strand? Dan is dit het beste begin!

Stage

Ben je op zoek naar een stage plek in de horeca? Ben je graag op het strand? Dan is dit je ultieme stage plek! Zeker als je surfer/kitesurfer bent…

Werken op het strand bij Dreams

Het Dreams Team bestaat uit een groep sportieve en energieke mensen met verschillende skills. Wij kijken naar jou als individu en welke functie het beste bij jou past. Wil je je werk in de horeca op het strand combineren met het geven van activiteiten bij Dreams Surfschool, Skateschool of Events? Dat kan! Heb je verkoop skills en sta je ook graag in de surf/skateshop? Goed plan! Bij Dreams geloven we in ‘work hard, play hard’, dat zorgt ervoor een goede vibe op de werkvloer. Ben jij een echte beachboy of babe? Dan zit je hier wel goed!