SURFfit

Speciaal voor alle surfers die fit(ter) willen worden en blijven heeft Dreams Surfschool SURFfit.

  • Tijdsduur: 75 minuten

  • Leeftijd: vanaf 18 jaar

  • 1 surfleraar per 10 personen

  • Altijd een lifeguard in het water

Kosten: €10,- p.p.p.l

strippenkaart 10x les € 90,00 p.p.

Surfles in de winter

Speciaal voor alle surfers die fit(ter) willen worden en blijven tijdens het winterseizoen heeft Dreams Surfschool deze surfles in de winter.

  • Tijdsduur: 75 minuten

  • Leeftijd: vanaf 18 jaar

  • 1 surfleraar per 10 personen

  • Altijd een lifeguard in het water

Kosten: €10,- p.p.p.l

strippenkaart 10x les € 90,00 p.p.

Wintersurf

Een wekelijkse surfles voor surfers met eigen materiaal (surfboard en wetsuit) die fit willen blijven tijdens het winterseizoen en met een voorsprong aan het surfseizoen willen starten. Deze surfles in de winter is toegankelijk voor surfers die zelfstandig naar de line-up kunnen peddelen en hun eigen golfjes kunnen pakken. Het maakt niet uit of je al jaren surft of pas sinds kort, het gaat erom dat iedereen fit wordt en blijft, zodat je geen surfsessie meer voortijdig hoeft af te breken of hoeft te missen omdat je niet fit genoeg bent. Je sluit aan bij de SurfFit groep, een super gezellige en gemotiveerde groep surfers van allerlei niveaus. Van elkaar leren, een stok achter de deur en tips van een van de Dreams coaches, dat is waar de Wintersurf om gaat. En na de les lekker opwarmen en napraten in het SurfCafé.

Zet je progressie door in de winter en blijf “surf fit”.

Tijdens de surfles in de winter staat alles in het teken van surf, dus als er golven zijn, gaan we zo lang mogelijk het water in. Daar krijg je tips op je eigen niveau. Dit kan zijn het leren van een bottom turn, het maken van snelheid, een cut back of een hang ten leren.
De les gaat altijd door, we hebben voor ieder weer scenario een uitdagende training! Denk aan video analyse van je eigen surfskills, longboarden (straatsurfen), suppen of bodyboarden. Uiteraard wordt er altijd gecommuniceerd wat het programma is voor de aankomende les.

Kosten: € 10,00 per persoon per les.
Strippenkaart van 10x voor € 90,00 p.p.
Wekelijkse surfles; inschrijven per les is mogelijk.
Tijdsduur:
75 minuten
Wij hanteren 1 surf instructeur per 10 personen.
Leeftijd:
vanaf 18 jaar

Professionele begeleiding, surftips op maat en heel veel gezelligheid in het water.

Eigen surfboard en wetsuit + eventueel booties, gloves en een cap. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.

Mochten de weersomstandigheden zó slecht zijn dat de veiligheid niet gewaarborgd kan worden, bieden wij altijd een passend alternatief zoals bijvoorbeeld bodyboarden of surfskaten.

In de winter halen wij onze surfschool van het strand. We beginnen de wintersurf les bij het Dreams SurfCafé in Ter Heijde. Omkleden doen we dus ook buiten. Of je kan natuurlijk in je pak aankomen en weer vertrekken.
Na de les is SurfCafé geopend voor een kop koffie en warme choco, zodat we gezellig kunnen nabespreken en op kunnen warmen.

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.